Om mig / About me

Mit hundeliv

Jeg hedder Manuela Sommerlund, og er ejer af Kennel Guide For Life. Min interesse for hund og træning begyndte tilbage i 2001, hvor min mand og jeg fik vores første hund – en beagle, Famous Joker Guide For Life (Tessa). Under et træningsophold med Tessa, mødte jeg for første gang en Australsk Kelpie, og jeg var solgt. I 2005 fik vi vores første Kelpie – Coc-Free Zoe, fra den danske kennel Coc-Free. Jeg begyndte, at overveje at få et kuld hvalpe på Zoe, men af forskellige årsager blev det ikke aktuelt.


Min familie anno 2013 / My family, 2013

I 2016 fik jeg to tæver i samarbejde med Kennel Skovfarmen´s, som kommer til at danne grundstammen for den fremtidige avl i Kennel Guide For Life.

I 2007 ansøgte jeg, og fik mit kennelnavn fra FCI og DKK. 2009 tog jeg opdrætter uddannelsen ved DKK. Efterfølgende har jeg haft kennelinspektion af DKK og er godkendt.

Jeg træner mine hunde i lydighed, agility, spor og rally. Stiller gerne til konkurrencer i DCH og DKK, og tager på udstillinger i ind- og udlandet. Til daglig træner jeg i DCH, Aabenraa, hvor jeg tilbage i 2004, tog DCH´s træner uddannelsen. I 2016 tog jeg Canis KlikkerTRÆNERuddannelse.

Zoe og mig, da vi bestod Canis KlikkerTRÆNERuddannelsen /
Zoe and me, when we pass the ClikkerTRAINEReducation from Canis

About me

My name is Manuela Sommerlund, I´m owner of Kennel Guide For Life. My interest for dogs started back in 2002, when my husband and I got our first dog – a beagle, Famous Joker Guide For Life (Tessa). During a training camp, I saw an Australian Kelpie for the first time and I was sold. In 2005, we got our first Australian Kelpie –  Zoe, from the Danish Kennel Coc-Free. I considered having a litter with Zoe, but for different reasons I chose not to.

In 2016, I got two bitches in cooperation with Kennel Skovfarmen’s, these will form the foundation for the future breeding in Kennel Guide For Life.

In 2007, I got my Kennel prefix recognized by FCI and DKK. In 2009 I took the breeders education from The Danish Kennel Club (DKK) and my kennel was inspected and approved by the DKK.

I train my dogs in obedience, agility, tracking and rally. I like to compete in DCH – The Danish Civilian Dog Training Club and DKK – The Danish Kennel Club. Attending shows at in Denmark and abroad. I train my dogs in DCH. Back in 2004, I was trained as a coach at DCH. In 2016, I was further educated at Canis, and took their ClickerTRAINEReducation.

               

Australian Kelpie